Acasă Evenimente Conducător Auto Sancționat Drastic de Polițiștii Locali pentru Blocarea Circulației Tramvaielor în...

Conducător Auto Sancționat Drastic de Polițiștii Locali pentru Blocarea Circulației Tramvaielor în Zona Traian

148
0

 

 

În cursul zilei de ieri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit la o sesizare privind blocarea liniilor de tramvai de către un conducător auto care a staționat neregulamentar. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14:00, când s-a semnalat că un autovehicul parcat pe Str. Ștefan cel Mare, în zona Pieței Traian, se afla foarte aproape de liniile de tramvai, perturbând circulația acestora.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că autovehiculul marca Volkswagen bloca efectiv calea tramvaielor și au solicitat intervenția echipei de la Timpark pentru ridicarea acestuia. Conducătorul auto a fost sancționat conform OUG 195/2002, cu o amendă de 660 lei și 3 puncte de penalizare la permisul de conducere. De asemenea, autovehiculul a fost transportat la depozitul din Calea Șagului.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să fie atenți la modul în care opresc sau staționează pe domeniul public, pentru a nu perturba sau pune în pericol circulația altor participanți la trafic. În ultimul timp, au fost înregistrate numeroase cazuri de acest gen, iar polițiștii locali reamintesc că, pe lângă sancțiunile aplicate, autovehiculele depistate în astfel de situații sunt ridicate de către Timpark prin dispoziția lor.

Articolul precedentBalul Pensionarilor la Satchinez: Ediția a VI-a
Articolul următorAutoritatea Europeană a Muncii Organizează Acțiune de Control pe Autostrada A1 Timișoara – Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.