Acasă Evenimente Bega Maraton 2024: Un Spectacol Acvatic Plin de Energie și Tradiție

Bega Maraton 2024: Un Spectacol Acvatic Plin de Energie și Tradiție

209
0

 

În data de 18 mai 2024, între orele 10:00 și 14:00, Canalul Bega va prinde viață într-un spectacol unic, plin de energie și pasiune, odată cu cea de-a X-a ediție a concursului de kaiac-canoe și bărci dragon “Bega Maraton”. Organizatorii, STPT, promit o zi memorabilă pentru toți participanții și spectatori, într-o atmosferă de sărbătoare a spiritului sportiv și a frumuseții naturii.

Pentru a permite desfășurarea evenimentului în condiții optime, circulația vaporașelor pe canal va fi temporar oprită. Această măsură este menită să asigure siguranța concurenților și să ofere spectatorilor o experiență neîntreruptă. Publicul este invitat să se alăture pe malurile canalului, pentru a susține participanții și a se bucura de spectacolul oferit de aceste competiții tradiționale.

La finalul concursului, după ora 14:00, vaporașele își vor relua programul obișnuit, cu plecarea de la Catedrala Mitropolitană la ora 14:06. Astfel, cei prezenți vor avea ocazia să se relaxeze și să redescopere farmecul liniștit al Canalului Bega, într-o călătorie plină de frumusețe și serenitate.

Vă așteptăm cu drag să împărtășim această experiență unică și să celebrăm împreună tradiția și spiritul sportiv al orașului nostru. “Bega Maraton” este mai mult decât un concurs; este un simbol al comunității și al legăturii noastre cu natura, un prilej de a ne bucura împreună de frumusețea inegalabilă a Begăi.

Articolul precedentLansarea candidaților Alianței PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a fost oficializată astăzi 16 mai la Sala Constantin Jude din Timișoara
Articolul următorBalul Pensionarilor la Satchinez: Ediția a VI-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.