Acasă Evenimente Proiectul “Road Safety” – Simularea unui accident rutier în Piața Libertății

Proiectul “Road Safety” – Simularea unui accident rutier în Piața Libertății

153
0

 

Comitetul Permanent pentru Sănătate Publică (SCOPH) din cadrul Societății Studenților în Medicină din Timișoara (SSMT), în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat al Județului Timiș (ISU Timiș), vă invită să participați la un eveniment de amploare dedicat creșterii gradului de siguranță rutieră prin educație și prevenție. Proiectul “Road Safety” va avea loc duminică, 19 mai 2024, în Piața Libertății, începând cu ora 12:00, și va include o simulare a unui accident rutier.

Acest proiect are ca obiectiv sensibilizarea publicului cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și promovarea cunoștințelor de prim ajutor ca intervenție vitală în caz de urgență. Prin educație și informare, organizatorii își propun să atragă atenția asupra riscurilor asociate nerespectării regulilor de trafic și să sublinieze rolul crucial al primului ajutor în salvarea vieților.

În cadrul evenimentului, pe lângă simularea unui accident rutier, va fi organizat un atelier de prim ajutor. Studenți voluntari, instruiți în tehnici de prim ajutor, vor fi prezenți pentru a împărtăși cunoștințele lor și pentru a demonstra manevre esențiale care pot salva vieți.

Evenimentul “Road Safety” este deschis publicului larg și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin această inițiativă, organizatorii sunt convinși că educația și conștientizarea pot contribui semnificativ la reducerea numărului de accidente rutiere și la salvarea de vieți. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest eveniment important pentru comunitatea noastră.

Articolul precedentPrimăria Satchinez comunică: Stațiile de îmbarcare călători CFR din Satchinez și Hodoni au fost reparate din nou
Articolul următorAflă propunerile în materie de fashion și lasă-te inspirat de noul catalog Enjoy Life al Iulius Town Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.