Acasă Evenimente Îmbunătățirea Educației în Comuna Giroc: O Prioritate pentru Primarul Dan Vîrtosu

Îmbunătățirea Educației în Comuna Giroc: O Prioritate pentru Primarul Dan Vîrtosu

172
0

Primarul comunei Giroc, Dan Vîrtosu, a pus accentul pe nevoia de a oferi copiilor din clasa pregătitoare posibilitatea de a merge la școală cât mai aproape de casă. Această problemă a fost adusă în atenția publică în urma unei întâlniri recente cu Ministrul Educației, dna Ligia Deca.

Cu trei unități de învățământ în discuție – fosta Unitate Militară, liceul David Voniga și Școala Gimnazială “Iosif Ciorogariu” din Chișoda – Primăria Giroc pregătește terenul pentru începerea noului an școlar, având în plan deschiderea a nu mai puțin de 14 clase pregătitoare. Această măsură vine ca răspuns la necesitatea de a asigura accesul tuturor elevilor la cursuri de dimineață, printr-o împărțire mai echilibrată și eficientă a resurselor educaționale disponibile.

Cu o populație școlară în creștere constantă, comuna Giroc se află într-o poziție privilegiată, fiind cea mai mare școală din județul Timiș. Potrivit statisticilor, se estimează că în următorul ciclu școlar numărul de copii care vor frecventa instituțiile de învățământ din Giroc și Chișoda va depăși 3000, o cifră impresionantă ce subliniază necesitatea unei gestionări eficiente a infrastructurii școlare.

Inițiativele primarului Dan Vîrtosu reflectă angajamentul său față de educația și dezvoltarea copiilor din comuna Giroc. Prin asigurarea unei accesibilități sporite la învățământul preșcolar și gimnazial, se creează premisele pentru o comunitate mai educată și mai progresistă. Este clar că investițiile în educație reprezintă o prioritate pentru administrația locală, iar aceste eforturi vor aduce beneficii semnificative pentru viitorul copiilor din Giroc și Chișoda.

Articolul precedentTânără depistată aseară de polițiștii locali pe șalupa instituției, a revenit la locul de… bronzat și a aruncat cu un lichid pe ambarcațiune
Articolul următorPrimăria Satchinez comunică: Stațiile de îmbarcare călători CFR din Satchinez și Hodoni au fost reparate din nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.