Acasă Evenimente Tânără depistată aseară de polițiștii locali pe șalupa instituției, a revenit la...

Tânără depistată aseară de polițiștii locali pe șalupa instituției, a revenit la locul de… bronzat și a aruncat cu un lichid pe ambarcațiune

134
0

 

 

Incidentul neobișnuit din zona Catedralei Mitropolitane Timisoara, unde o tânără din Arad a fost surprinsă făcând plajă pe șalupa Poliției Locale, a luat o întorsătură surprinzătoare aseară. Puțin înainte de ora 19.00, polițiștii locali au depistat-o din nou pe tânăra din Arad, în apropierea aceleași ambarcațiuni.

Deranjată probabil că bronzul i-a fost întrerupt cu o seară înainte și constatând că zona era acum mai aglomerată, femeia a reacționat neașteptat. Incapabilă să se bucure de soare, ea a aruncat cu un lichid și o lumânare pe șalupa Poliției Locale. Lichidul, despre care se crede că era doar loțiune de plajă, nu avea miros de substanță inflamabilă, reducând riscul unei situații periculoase.

Acțiunile ei au fost observate de agentul de pază de la Societatea de Transport Public Timișoara (STPT), care își desfășoară serviciul în apropiere. Polițiștii locali au intervenit rapid și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112, un echipaj al Ambulanței. Femeia a fost transportată din nou la Spitalul de pe Strada I. Văcărescu pentru evaluare și îngrijiri medicale.

Reamintim că incidentul inițial a avut loc cu o seară înainte, când tânăra a fost găsită pe șalupa Poliției Locale, îmbrăcată sumar și incoerentă. Asupra sa s-au găsit substanțe suspecte, posibil interzise, motiv pentru care a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Autoritățile continuă să monitorizeze situația pentru a preveni astfel de incidente în viitor și pentru a asigura siguranța publică în zona Catedralei Mitropolitane.

Articolul precedentFlorall – Festivalul Artei Florale aduce în Iulius Town Timișoara: un tunel realizat din mii de flori, aranjamente inedite, ateliere de creație pentru copii și adulți, momente artistice și alte surprize
Articolul următorÎmbunătățirea Educației în Comuna Giroc: O Prioritate pentru Primarul Dan Vîrtosu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.