Acasă Evenimente Serenadele Studențești: O Tradiție Nouă la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara

Serenadele Studențești: O Tradiție Nouă la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara

80
0

 

Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara este mândră să anunțe organizarea primei ediții a evenimentului Serenadele Studențești. Într-o atmosferă plină de emoție și entuziasm, studenții anului VI au avut ocazia să împărtășească versurile lor inspirate, acompaniate de linii melodice celebre, cu membrii comunității academice.

Această festivitate, devenită tradiție în multe alte centre universitare, reprezintă un moment deosebit pentru studenți, care au fost încântați să aibă alături de ei conducerea universității și cadrele didactice. Prin Serenadele Studențești, aceștia au avut ocazia să își exprime trăirile și amintirile acumulate în cei șase ani de facultate, creând astfel un moment autentic și memorabil pentru toți cei prezenți.

Evenimentul a fost primit cu entuziasm și a constituit o oportunitate unică de a celebra munca și dedicarea studenților în cadrul universității. În plus, Serenadele Studențești nu s-au încheiat aici, ci vor continua și în zilele următoare.

Astfel, programul va continua și pe parcursul zilei de mâine, oferind studenților și cadrelor medicale ocazia de a se bucura de acest moment deosebit:
– 10:00 – Spitalul Municipal
– 12:00 – Spitalul de Pediatrie „Louis Țurcanu”
– 14:00 – Medicină II

Cu toții suntem invitați să participăm și să ne bucurăm de Serenadele Studențești, eveniment care promite să aducă împreună comunitatea academică într-o atmosferă de sărbătoare și recunoștință pentru munca și realizările studenților universității. Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, puteți accesa pagina oficială a Universității de Medicină și Farmacie Timișoara.

Articolul precedentTimotion – Timișoara se mișcă: O Duminică Plină de Energie și Sport
Articolul următorRăzvan Brăzdău, Primarul Comunei Moravița, Felicită Angela Cozma pentru Performanța Excepțională la Cross-ul Europei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.