Acasă Evenimente Flavius Alin Roșu lansează apel pentru o campanie electorală decentă în Șag

Flavius Alin Roșu lansează apel pentru o campanie electorală decentă în Șag

336
0

 

 

Astăzi, Flavius Alin Roșu,primarul comunei Șag, a dat startul campaniei electorale cu un apel puternic către toți candidații, partidele politice și simpatizanții acestora pentru a manifesta respect față de cetățeni și pentru a promova un dialog civilizat pe durata campaniei și dincolo de ea.

În declarația sa, Roșu a subliniat importanța valorilor societății civile, decenței și normalității într-o comunitate, evidențiind nevoia de aleși care să se angajeze sincer în susținerea acestor principii. Respectul față de diversitate, libertatea de conștiință, echilibrul și civilizația au fost enumerate ca elemente esențiale pentru dezvoltarea unei societăți prospere și coezive.

Propunând o campanie electorală centrată pe bun simț, responsabilitate și dialog civilizat, Roșu a transmis un mesaj clar către toți cei implicați în procesul electoral. Succesul în alegeri trebuie să fie însoțit de un angajament ferm pentru binele comun și pentru respectarea valorilor fundamentale.

 

 

Articolul precedentMașina de pompieri din comuna Variaș este într-o stare de îți vine să stingi focul cu GĂLEATA
Articolul următorCum Jude Bellingham aduce mai mulți bani Borussiei Dortmund chiar și în cazul unei înfrângeri în finala UEFA Champions League

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.