Acasă Evenimente Aquatim și ISU Banat Timișoara: Pregătire pentru Situații de Urgență

Aquatim și ISU Banat Timișoara: Pregătire pentru Situații de Urgență

112
0

 

Sediul central al Aquatim din strada Gheorghe Lazăr nr. 11 a fost scena unui exercițiu de alarmare-evacuare și intervenție la incendiu, demonstrând o colaborare eficientă între Aquatim și ISU Banat Timișoara/Detașamentul 2 Pompieri Timișoara.

În această dimineață, colegii de la Aquatim au urmat cu strictețe pașii, semnalele și indicațiile primite, evidențiind nivelul lor de pregătire pentru situații de criză. Acțiunea a fost coordonată de Compartimentul Situații de Urgență (CSU) al Aquatim, în colaborare strânsă cu pompierii de la Detașamentul 2.

Exercițiul de mâine, 9 mai, se va desfășura la Centrul Relații Clienți și casierie de pe Enric Baader, continuând pe 10 mai la clădirea de birouri din strada Treboniu Laurian. Aceste exerciții sunt parte integrantă a Planului Aquatim de pregătire pentru situații de urgență din anul 2024.

Pregătirea personalului pentru astfel de situații a fost realizată cu atenție de către CSU, prin organizarea de ședințe specifice cu șefii de structuri organizatorice și cu personalul clădirilor implicate. Această colaborare și dedicare în pregătirea pentru situații de urgență demonstrează angajamentul ambelor părți în asigurarea securității și protecției în fața pericolelor potențiale.

Articolul precedentAcțiuni preventive ale Poliției Rutiere pentru combaterea indisciplinei în trafic
Articolul următorBicicletă Descoperită în Parcul Central din Moșnița Nouă: Apel către Proprietar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.