Acasă Evenimente Polițistul de frontieră Adrian Lungu din Timișoara devine campion balcanic la fitness

Polițistul de frontieră Adrian Lungu din Timișoara devine campion balcanic la fitness

171
0

 

 

 

La Campionatul Balcanic 2024, cea mai prestigioasă competiție pentru pasionații de fitness din Europa de Est, organizată de Federația Română de Culturism și Fitness, s-a evidențiat și un nume de la Poliția de Frontieră Timișoara:  Lungu Adrian.

Adrian Lungu s-a remarcat în competiție cu 2 titluri de Campion Balcanic, 3 titluri de Vicecampion Balcanic și un titlu de Campion Balcanic Absolut la culturism masters. “Rezultatele obținute au fost peste așteptările noastre, în total am obținut 6 medalii: 3 aur și 3 argint”, a declarat mândru polițistul de frontieră Adrian Lungu.

Este un succes remarcabil pentru Adrian, care este acum dublu campion balcanic la master, triplu vicecampion balcanic la seniori și campion balcanic absolut la categoriile culturism și classic physique.

“Am avut cea mai grea pregătire din cei 18 ani de când concurez, și cu siguranță nu aș fi reușit să duc până la capăt pregătirea fără susținerea continuă a soției mele”, a mărturisit Adrian. Este o dovadă clară a efortului și dedicării pe care le-a depus în antrenamente și competiție.

Prin această performanță impresionantă, Adrian Lungu demonstrează nu doar abilități atletice de excepție, ci și determinare și perseverență. Poliția de Frontieră Timișoara se mândrește cu succesul și talentul colegului lor în lumea fitnessului, iar realizarea lui Adrian este o inspirație pentru toți.

Articolul precedentRETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 6 mai 2024, în Zona 1 Timiș
Articolul următorCentrul Cultural Deta aduce bucuria Paștelui în oraș prin tradiția ouălor roșii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.