Acasă Evenimente Poliția Locală Moșnița Nouă își exprimă regretele pentru pierderea fostului coleg Dumitru...

Poliția Locală Moșnița Nouă își exprimă regretele pentru pierderea fostului coleg Dumitru Cristea

348
0

 

 

Cu un mesaj încărcat de tristețe și regret, Poliția Locală Moșnița Nouă anunță pierderea fostului lor coleg, Dumitru Cristea. Prin intermediul unui comunicat oficial, instituția transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și exprimă profundul lor respect față de memoria celui plecat din rândurile lor.

“Din adâncul inimii, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea celui care a fost parte din familia noastră, Dumitru Cristea. În aceste momente dificile, suntem alături de familia sa și le transmitem cele mai sincere condoleanțe”, se arată în comunicatul emis de Poliția Locală Moșnița Nouă.

Cu simboluri ale poliției și inimilor îndurerate, mesajul reflectă emoția profundă a întregii comunități locale față de această pierdere tragică. Dumitru Cristea va fi întotdeauna amintit ca un coleg devotat, un prieten iubit și un membru valoros al echipei Poliției Locale Moșnița Nouă.

“Plecare ta ne lasă un gol imens în rândurile noastre, Ticule. Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace”, se încheie mesajul de condoleanțe adresat fostului coleg, Dumitru Cristea.

Articolul precedentAlfred Simonis dezvăluie incompetența politicienilor timișeni din ultimele trei decenii
Articolul următorMunicipiul Lupeni își plânge fostul primar în prima zi de Paște: Cornel Resmeriță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.