Acasă Evenimente Municipiul Lupeni își plânge fostul primar în prima zi de Paște: Cornel...

Municipiul Lupeni își plânge fostul primar în prima zi de Paște: Cornel Resmeriță

148
0

 

 

Comunitatea municipiului Lupeni este în doliu în prima zi de Paște, o zi de bucurie și reculegere, odată cu vestea tragică a trecerii în neființă a fostului primar, Cornel Resmeriță. Cu inimile grele și cu gândurile îndreptate către familia îndurerată, locuitorii din Lupeni își aduc omagiul și recunoștința față de omul care a slujit cu devotament orașul lor.

Cornel Resmeriță a fost nu doar un primar, ci și un lider iubit și respectat de comunitatea locală. Prin munca sa susținută și dedicarea față de progresul orașului, el a lăsat o amprentă puternică în istoria și dezvoltarea municipiului Lupeni.

Cu o carieră dedicată servirii publice și cu o viziune îndrăzneață pentru viitorul orașului său, Cornel Resmeriță a fost un exemplu de integritate și pasiune pentru comunitate. În timpul mandatului său, Lupeniul a cunoscut progrese semnificative în domenii precum infrastructura, educația și protecția mediului înconjurător.

Omul care a fost Cornel Resmeriță va rămâne în memoria locuitorilor din Lupeni ca un lider de excepție, un prieten devotat și un om al comunității. În această zi de sărbătoare, tristețea însoțește bucuria Paștelui, iar gândurile sunt îndreptate către familia îndurerată, căreia comunitatea îi transmite cele mai sincere condoleanțe.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Cornel Resmeriță, omul care a rămas în inimile noastre pentru totdeauna”, se încheie omagiul adus fostului primar al municipiului Lupeni în această zi de tristețe și reculegere.

Articolul precedentPoliția Locală Moșnița Nouă își exprimă regretele pentru pierderea fostului coleg Dumitru Cristea
Articolul următorRETIM anunță o întrerupere a programului de colectare pentru data de 6 mai 2024, în Zona 1 Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.