Acasă Evenimente Antrenorii de badminton Corina Dan și Stefan Nyari transformă vacanța școlară în...

Antrenorii de badminton Corina Dan și Stefan Nyari transformă vacanța școlară în succesuri la competiții

310
0

 

 

Antrenorii de badminton, Corina Dan și Stefan Nyari, au luat o decizie îndrăzneață în această vacanță școlară: au transformat zilele libere în zile de pregătire intensivă pentru jucătorii lor. Eforturile lor comune au fost răsplătite cu medalii de aur și argint la competițiile recente, transformând aceste reușite în adevărate “cadouri de Paști”.

După ore în școală, jucătorii de badminton ai antrenorilor Dan și Stefan s-au dedicat cu pasiune și determinare antrenamentelor, pregătindu-se pentru competițiile importante din perioada vacanței. Această abordare concentrată și dedicată a adus rezultate remarcabile pentru echipa lor.

La finalul competițiilor, echipa a strălucit, aducând acasă medalii de aur și argint. “Bravo, Alex & Kiki!” și “Bravo, Kiki & Irina!”( Alexandru Mocan și Cristina Sîrbu) au fost mesajele de felicitare și mândrie transmise de antrenori către jucătorii lor, în semn de apreciere pentru efortul și devotamentul lor.

 

 

Articolul precedentCentrul Cultural Deta aduce bucuria Paștelui în oraș prin tradiția ouălor roșii
Articolul următorCristina Ungurianu candidează pentru funcția de primar al comunei Aiton cu determinare și încredere în schimbare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.