Acasă Evenimente Președintele PSD Buziaș aduce bucurie în comunitate cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Președintele PSD Buziaș aduce bucurie în comunitate cu ocazia Sărbătorilor Pascale

447
0

 

 

Președintele PSD Buziaș, Dan Redac, alături de Președintele OFSD Buziaș, Cristina Iosa, și Președintele TSD Buziaș, Karla Anisia, au făcut o vizită specială în comunitățile din localitățile Buziaș, Bacova și Silagiu, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Aceștia au dorit să aducă un strop de bucurie și să ofere sprijin familiilor din zonele respective, oferind cadouri copiilor și bucurându-i în preajma sărbătorilor.

Gestul lor de generozitate și implicare în comunitate a avut un impact semnificativ asupra familiilor vizitate, aducând un zâmbet pe buzele copiilor și întregii familii în această perioadă specială. Cadourile oferite au reprezentat nu doar un gest simbolic, ci și o manifestare a solidarității și sprijinului pentru cei aflați în dificultate sau care se confruntă cu diverse provocări în viața de zi cu zi.

Această inițiativă reprezintă un exemplu frumos de spirit comunitar și implicare civică, arătând că Sărbătorile Pascale nu sunt doar despre bucuria în familie, ci și despre generozitatea și compasiunea față de cei din jurul nostru. Astfel de acțiuni demonstrează că prin gesturi mici putem aduce schimbări pozitive în viața celor din jur și putem contribui la construirea unei comunități mai unite.

Președintele PSD Buziaș și colegii săi au transmis și un mesaj de Paște către toți locuitorii, dorindu-le sărbători binecuvântate și pline de bucurie.

Articolul precedentPrimarul comunei TOMEȘTI, COSTEL MEDELEAN, își exprimă sincerele urări către întreaga comunitate
Articolul următorPrimarul comunei TRAIAN VUIA, VASILE PETRUESCU, își exprimă sincerele urări către întreaga comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.