Acasă Evenimente Primăria Giarmata investește în infrastructură verde: Extinderea rețelei de piste pentru biciclete...

Primăria Giarmata investește în infrastructură verde: Extinderea rețelei de piste pentru biciclete sub conducerea lui Claudiu Mihălceanu

134
0

 

 

Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata, a anunțat semnarea contractelor pentru execuția a aproape 7 km de piste pentru biciclete, într-o inițiativă menită să îmbunătățească mobilitatea și să promoveze un stil de viață sănătos în comunitate. Acest proiect este susținut financiar de Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), care a atras peste 3 milioane de lei pentru aceste două proiecte.

Extinderea rețelei de piste pentru biciclete reprezintă o prioritate pentru Primăria Giarmata, iar aceste noi lucrări vor începe în curând, cuprinzând trasee importante precum strada Nica I. Iancovici și strada Arteză din localitatea Cerneteaz, dar și strada Morii, strada Principală, strada Calea Bencecului, strada Nicu Moraru și Aleea Ștrandului din localitatea Giarmata.

Mihălceanu a subliniat importanța acestui proiect și a muncii depuse de echipa primăriei în atragerea de fonduri externe pentru dezvoltarea infrastructurii comunitare. Această inițiativă nu doar îmbunătățește accesibilitatea și siguranța pentru cicliști, dar contribuie și la reducerea poluării și la promovarea unui mod de viață activ și sănătos pentru locuitorii comunei.

În contextul creșterii preocupării pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea publică, investițiile în infrastructura verde, cum ar fi piste pentru biciclete, devin din ce în ce mai importante. Primăria Giarmata, sub conducerea lui Claudiu Mihălceanu, demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea sustenabilă și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi.

Articolul precedentPolitehnica Timișoara își sărbătorește Coordonatorul Centrului de Tineret: Sorin Brîndescu
Articolul următorProgram prelungit de circulație pentru transportul public în noaptea de Înviere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.