Acasă Social Concurs de amenzi pe autostrada A1!

Concurs de amenzi pe autostrada A1!

110
0

 

În perioada 26-28 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac au desfășurat o amplă acțiune de prevenire și combatere a cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave. Rezultatele acestei acțiuni impresionează, evidențiind angajamentul autorităților pentru siguranța rutieră.

Potrivit datelor oficiale furnizate de IPJ Arad, în cadrul acestei acțiuni au fost aplicate nu mai puțin de 369 de sancțiuni contravenționale. Printre cele mai frecvente abateri s-au numărat nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă, nerespectarea regimului legal de viteză și nepurtarea centurii de siguranță.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la aproximativ 166.000 de lei, iar 55 de permise de conducere au fost reținute, dintre care 43 pentru nerespectarea limitei legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Un aspect deosebit de preocupant a fost depistarea a doi șoferi care circulau cu viteze excesive, de 182 km/h și, respectiv, 194 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 100 km/h. Aceștia au fost sancționați cu amenzi considerabile și li s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

IPJ Arad atrage atenția asupra faptului că viteza rămâne una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere cu consecințe grave. Acțiunile precum aceasta demonstrează determinarea autorităților de a menține ordinea și siguranța pe drumurile publice și de a proteja viața participanților la trafic.

Articolul precedentAlfred Simonis: O Investiție Majoră în Sănătate pentru Timișoara
Articolul următorOperațiune de amploare: Contrabandă de proporții oprite de polițiștii de frontieră din Mehedinți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.