Acasă Evenimente Primarul Ioan Munteanu din comuna Liebling Transmite Gânduri de Bine cu Ocazia...

Primarul Ioan Munteanu din comuna Liebling Transmite Gânduri de Bine cu Ocazia Floriilor

91
0

Vezi Video>>https://www.tiktok.com/@tele9tv/video/7362785251271183649?_t=8ltdELf0DWy&_r=1

 

Primarul Ioan Munteanu din comuna Liebling a transmis un mesaj încărcat de emoție și căldură cu ocazia sărbătorii Floriilor, aducând lumina și speranța în inimile locuitorilor săi.

Într-un gest de solidaritate și comuniune cu comunitatea, primarul Ioan Munteanu a transmis gânduri de bine și bunăvoință, subliniind importanța unității și a solidarității în această perioadă de sărbătoare.

“Cu ocazia sărbătorii Floriilor, transmit tuturor locuitorilor comunei Liebling cele mai calde gânduri de bine, pace și armonie. Sărbătoarea Floriilor aduce cu sine speranța unui nou început și promisiunea unei primăveri pline de bucurie și renaștere. În această perioadă specială, să ne aducem aminte de importanța iubirii, înțelepciunii și generozității, și să fim alături unii de alții în spirit de solidaritate și încredere”, a transmis primarul Ioan Munteanu într-un mesaj public.

Cu aceste cuvinte pline de căldură și înțelegere, primarul Ioan Munteanu demonstrează angajamentul său față de bunăstarea și prosperitatea comunității sale, pledând pentru o comunitate unită și empatică.

În această perioadă de sărbătoare și reflectare, locuitorii comunei Liebling primesc cu recunoștință mesajul primarului lor și își exprimă încrederea și speranța pentru un viitor mai bun și mai luminos.

Prin gestul său sincer și generos, primarul Ioan Munteanu reconfirmă legătura specială și prietenia sa cu locuitorii comunei Liebling și marchează sărbătoarea Floriilor ca un moment de unitate și comuniune pentru întreaga comunitate.

Articolul precedentAlfred Simonis, Candidat pentru Președinția CJ Timiș, Implică Guvernul în Dezvoltarea Sportivă: Aprobare pentru Construcția Noului Stadion Dan Păltinișanu
Articolul următorProgres Remarcabil: Lucrările la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud au Depășit 80%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.