Acasă Evenimente Final Spectaculos pentru Săptămâna Aquatim: Educație și Distracție în Numele Apei și...

Final Spectaculos pentru Săptămâna Aquatim: Educație și Distracție în Numele Apei și al Naturii!

102
0

 

 

 

Ultima zi din Săptămâna Verde/Altfel la Aquapic, Aquatim, a adus un final captivant și plin de satisfacții pentru toți cei implicați. Cu o serie de activități inedite și interactive, membrii Familiei Aquatim au transformat aceste cinci zile într-o experiență memorabilă pentru peste 500 de elevi din școlile și liceele din Timișoara și Timiș.

În cadrul evenimentului, elevii au avut oportunitatea să se distreze și să învețe împreună, indiferent de condițiile meteo, explorând teme precum importanța conservării resurselor de apă, ecologie, biologie, chimie și multe altele. Dezbaterile și discuțiile despre șervețele umede, planeta verde-albastră și apa industrială au deschis perspective noi și au stimulat imaginația participanților.

Ultima zi a fost dedicată elevilor de la Liceul David Voniga Giroc și Grigore Moisil Timișoara, iar atmosfera a fost încărcată de căldură și prietenie. Această zi a fost nu doar o concluzie a unei săptămâni pline de evenimente, ci și un moment de reflecție și reconfirmare a angajamentului pentru protejarea mediului înconjurător și promovarea unei educații morale și responsabile.

 

 

Articolul precedentProgres Remarcabil: Lucrările la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud au Depășit 80%
Articolul următorAlianța pentru Șag: Unirea Forțelor pentru Binele Comunității

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.