Acasă Evenimente Modernizare la Satchinez: Asfaltare Pe Strada Petuniei și Planuri Ambițioase pentru...

Modernizare la Satchinez: Asfaltare Pe Strada Petuniei și Planuri Ambițioase pentru Întreaga Comunitate

120
0

 

Primăria comunei Satchinez a anunțat cu bucurie progresul în modernizarea infrastructurii locale, odată cu turnarea stratului de asfalt pe strada Petuniei din localitate.

Cu un angajament ferm față de îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii săi, primăria a dat startul lucrărilor de asfaltare, iar rezultatele sunt deja vizibile pe strada Petuniei. Acesta este doar începutul unei serii de intervenții planificate, care vor transforma întregul peisaj urban al comunei.

“Suntem încântați să vedem progresul în proiectul nostru de modernizare a infrastructurii. Asfaltarea străzii Petuniei este doar unul dintre pașii importanți pe care îi facem pentru a îmbunătăți viața locuitorilor noștri. Începând de luni, 29 aprilie 2024, ne propunem să continuăm lucrările pe strada Bujorilor, urmând ca în zilele următoare să extindem acest proces și pe celelalte străzi incluse în proiect”, a declarat un reprezentant al Primăriei Satchinez.

Această inițiativă reflectă angajamentul ferm al primăriei de a investi în dezvoltarea infrastructurii locale și de a asigura un mediu mai sigur și mai accesibil pentru toți locuitorii comunei.

Prin aceste acțiuni concrete, Primăria Satchinez demonstrează că ascultă nevoile comunității și acționează în consecință pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor săi.

Articolul precedentClaudiu Mihălceanu, Primarul Comunei Giarmata, Mulțumește Comunității pentru Susținere și Își Anunță Candidatura pentru un Nou Mandat
Articolul următorAlfred Simonis, Candidat pentru Președinția CJ Timiș, Implică Guvernul în Dezvoltarea Sportivă: Aprobare pentru Construcția Noului Stadion Dan Păltinișanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.