Acasă Evenimente Intervenție rapidă a poliției: Un minor de 2 ani salvat dintr-un bazin...

Intervenție rapidă a poliției: Un minor de 2 ani salvat dintr-un bazin cu apă în localitatea Iohanisfeld

167
0

 

 

 

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 13:28, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz au primit o sesizare alarmantă: un minor în vârstă de 2 ani căzuse într-un bazin cu apă în timp ce se juca cu alți copii în grădina unui imobil din localitatea Iohanisfeld.

Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că informațiile primite erau confirmate. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) era deja prezent, iar medicul de pe ambulanță acorda îngrijiri medicale minorului.

În ciuda momentului tensionat, intervenția rapidă a poliției și a echipei medicale a avut rezultate pozitive. Minorul a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare, asigurându-se astfel că primește îngrijirea necesară.

Din punct de vedere legal, în urma acestui incident, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Autoritățile vor continua să investigheze cazul pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul și pentru a lua măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii unor astfel de situații în viitor.

Este important de subliniat rolul prompt și eficient al forțelor de ordine și al personalului medical în gestionarea acestui tip de situații delicate, subliniind totodată importanța supravegherii continue a copiilor în preajma apei și a luării măsurilor de siguranță adecvate pentru prevenirea accidentelor.

Articolul precedentSe construiește un nou aeroport internațional în România
Articolul următorPSD Buziaș, Alături de Oameni: Dialog Deschis și Angajament pentru Nevoile Orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.