Acasă Evenimente Pregătiri de sărbătoare la Centrul de zi pentru copii din Giarmata: Iepurașul...

Pregătiri de sărbătoare la Centrul de zi pentru copii din Giarmata: Iepurașul vine în vizită!

86
0

 

 

 

 

În spiritul sărbătorilor de Paște, Centrul de zi pentru copii din comuna Giarmata este plin de bucurie și anticipare. Cu Iepurașul care bate la ușă, micuții din comunitatea noastră sunt nerăbdători să descopere ce surprize aduce acest moment special.

Deși secretul este bine păstrat, cei mici se pregătesc cu entuziasm pentru sosirea Iepurașului, participând la diverse activități și programe tematice. Ei își pun imaginația la treabă confecționând decorațiuni și pregătind dulciuri delicioase, cu speranța că vor fi pe placul Iepurașului.

La Centrul de zi pentru copii, atmosfera este plină de veselie și creativitate, iar bucuria copiilor este molipsitoare. Ei își exprimă entuziasmul prin desene colorate, cântece vesele și jocuri pline de energie, iar fiecare zi aduce cu sine noi aventuri și surprize.

Cu toate că micuții din comuna noastră nu știu încă, primăria le pregătește o surpriză de proporții: Iepurașul chiar va veni în vizită la Centrul de zi pentru copii din Giarmata! .

Articolul precedentCompetiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Articolul următorNicolae Robu și-a depus candidatura la Primăria Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.