Acasă Evenimente Reprogramare: Operațiuni de Dezinfecție împotriva Ţânțarilor

Reprogramare: Operațiuni de Dezinfecție împotriva Ţânțarilor

181
0

 

Autoritățile au reprogramat tratamentele de dezinfecție pentru combaterea ţânțarilor în perioada 26-30 aprilie 2024 din cauza condițiilor meteo nefavorabile care nu au permis desfășurarea operațiunilor în condiții optime.

Intervențiile vor avea loc între orele 21:00 și 6:00, pe domeniul public, în parcuri, locuri de joacă, bălți și perdele forestiere, folosind produse avizate de Ministerul Sănătății și personal calificat.

Se solicită publicului să evite aceste zone pentru a preveni eventualele neplăceri. De asemenea, apicultorii sunt sfătuiți să mute stupii în afara ariei de stropire pentru a proteja albinele.

Pentru a asigura eficacitatea operațiunilor, proprietarii, atât persoane fizice cât și juridice, precum și asociațiile de proprietari, sunt îndemnați să întreprindă măsuri similare împotriva insectelor.

Nerespectarea acestor obligații poate atrage sancțiuni, cu amenzi între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și între 1.000 și 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

Aceste acțiuni sunt esențiale pentru a proteja sănătatea și siguranța publică, contribuind la reducerea populației de ţânțari și la prevenirea transmiterii unor boli periculoase.

Articolul precedentDan Vîrtosu Își Anunță Candidatura pentru Primăria Giroc
Articolul următorRaul Ambruș, Noul Subprefect al Județului Timiș: O Angajare pentru Eficiență și Cooperare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.