Acasă Social Marius Burciu: Jandarmul cu o inimă mare pentru comunitate

Marius Burciu: Jandarmul cu o inimă mare pentru comunitate

467
0

În spatele uniformei de subofițer la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timiș se ascunde o inimă mare și plină de compasiune. Marius Burciu nu este doar un servitor al legii, ci și un activist social dedicat și implicat în sprijinirea comunității sale, în special a sportivilor și a celor în nevoie.

Una dintre acțiunile notabile ale lui Marius este sprijinul acordat Clubului de Canotaj CS NAUTIC TIMIȘOARA, care s-a confruntat cu dificultăți serioase în fața autorităților locale. În momentul în care clubul a fost dat afară, Marius nu a stat deoparte. Din timpul său liber, el s-a dedicat pregătirii membrilor clubului într-o sală de fitness, oferindu-le suportul și îndrumarea de care aveau nevoie pentru a-și menține forma fizică și moralul ridicat.

Dar implicarea lui Marius nu se oprește aici. El este prezent în emisiunea locală “Cronici Sportive”, alături de moderatorul Stelian Iordache, la televizinea regională 8TV- TELE9TV,  unde își împărtășește cunoștințele și experiența în culturism și fitness cu telespectatorii, în special cu sportivii care au nevoie de sfaturile sale.

Este un mentor și un exemplu pentru acești tineri, oferindu-le nu doar îndrumare sportivă, ci și susținere emoțională și inspirație.

Un alt moment impresionant al implicării lui Marius este sprijinul acordat culturistului Florin Teodorescu într-un moment dificil. Florin a fost evacuat de către primăria Timișoara și a rămas cu aparatele sale de culturism în stradă. Fără să stea pe gânduri, Marius s-a implicat în mutarea acestor aparate din sala Olimpia, asigurându-se că Florin poate să-și continue antrenamentele și pasiunea pentru culturism.

Este de remarcat și de apreciat implicarea lui Marius Burciu în comunitatea SPORTULUI.

Prin gesturile sale nobile și altruiste, el demonstrează că nu este doar un jandarm, ci și un om cu o inimă mare și o dorință puternică de a face bine în jurul său.

Felicitări pentru astfel de oameni care aduc lumină și speranță în lumea în care trăim!

Articolul precedentElevii din Deta Vor Avea Zilnic O Masă Caldă la Școală: Un Pas Importnat pentru Bunăstarea Lor
Articolul următorPraful AFRICAN a pus stăpânire pe ATENA. IMAGINI APOCALIPTICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.