Acasă Social Dan Vîrtosu Își Anunță Candidatura pentru Primăria Giroc

Dan Vîrtosu Își Anunță Candidatura pentru Primăria Giroc

137
0

 

 

Dan Vîrtosu adresează un mesaj emoționant către giroceni și chișozeni, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul și susținerea acordată în cadrul campaniei sale pentru Primăria Giroc.

Într-o declarație profundă, Vîrtosu recunoaște valoarea timpului și a atenției acordate de comunitatea locală, subliniind că apreciază enorm eforturile și sprijinul acordat de locuitorii din Giroc și Chișoda în timpul procesului de strângere a semnăturilor de susținere pentru candidatura sa.

În mod oficial, Vîrtosu s-a înscris în competiția pentru fotoliul de primar la Biroul Electoral de Circumscripție Locală Giroc. Însă, el nu consideră că este singur în această cursă electorală, ci se consideră susținut de întreaga comunitate, alături de o echipă dedicată și profesionistă, pe care a propus-o pentru Consiliul Local Giroc din partea PNL.

Cu încredere și determinare, Vîrtosu își exprimă convingerea că, împreună, comunitatea poate oferi mai mult, asigurându-se că nimeni nu este lăsat în urmă. El își reafirmă angajamentul față de ideea că doar prin eforturile colective și solidaritatea comunității vor reuși să realizeze progresul și dezvoltarea durabilă a localității.

Cu acest mesaj plin de speranță și încredere în potențialul comunității, Dan Vîrtosu își anunță oficial intrarea în cursa electorală pentru Primăria Giroc, pledând pentru o abordare unită și colaborativă pentru binele comun.

Articolul precedentPraful AFRICAN a pus stăpânire pe ATENA. IMAGINI APOCALIPTICE
Articolul următorReprogramare: Operațiuni de Dezinfecție împotriva Ţânțarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.