Acasă Evenimente Progres în Infrastructura Culturală: Punct de Transformare Amplasat pentru Așezământul Cultural din...

Progres în Infrastructura Culturală: Punct de Transformare Amplasat pentru Așezământul Cultural din Satul Moșnița Nouă

88
0

 

 

Primăria Moșnița Nouă anunță amplasarea punctului de transformare necesar pentru obiectivul de construire a Așezământului Cultural în satul Moșnița Nouă, din comuna cu același nume.

Investiția, în valoare totală de 506.003,446 lei, TVA inclus, suportată din bugetul local, marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii culturale locale. Punctul de transformare are o putere de 400 kW, asigurând necesarul de energie electrică pentru funcționarea optimă a Așezământului Cultural.

Primăria reamintește că, în conformitate cu obligațiile legale, UAT Moșnița are responsabilitatea de a asigura utilitățile necesare pentru obiectivele finanțate prin Compania Națională de Investiții, asigurând astfel condiții adecvate pentru desfășurarea activităților culturale și sociale în comunitate.

Acest proiect evidențiază angajamentul și eforturile administrației locale în promovarea și consolidarea vieții culturale în satul Moșnița Nouă și împrejurimi, contribuind la îmbogățirea experiențelor comunității și la consolidarea identității culturale locale.

#MosnitaNoua #PrimariaMosnitaNoua #MosnitaVeche #Urseni #Albina #Rudicica #informare #proiecte #asezamantcultural

Articolul precedentInvitație la Tradiționala Rugă în Orașul Deta
Articolul următorCosmin Chira, Candidatul Comun PSD/PNL la Primăria Remetea Mare: “ Vreau să duc comuna înainte”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.