Acasă Social Incident de Mediu în Beregsău Mare: Autoutilitară Aruncată și Incendiată, Consecințe Aspre...

Incident de Mediu în Beregsău Mare: Autoutilitară Aruncată și Incendiată, Consecințe Aspre pentru Autor

90
0

 

La data de 21 aprilie 2024, în jurul orei 18:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Săcălaz au fost alertați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la un incident grav în localitatea Beregsău Mare. Mai multe persoane ar fi aruncat deșeuri dintr-o autoutilitară, pe care apoi le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparține unei foste societăți comerciale din zonă.

Echipajele poliției s-au deplasat imediat la fața locului și au confirmat veridicitatea sesizării. Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a fost identificat și bănuit de comiterea faptei.

Conform legislației în vigoare, bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost sancționat contravențional cu o amendă în cuantum de 30.000 lei conform OUG 92/2021 privind regimul deșeurilor. În plus, poliția a dispus măsura complementară a confiscării autoutilitarei.

Incidentul este un avertisment asupra gravității aruncării ilegale a deșeurilor și a incendiilor intenționate, cu consecințe devastatoare asupra mediului înconjurător și comunității locale. Autoritățile subliniază importanța respectării legilor și regulamentelor privind gestionarea deșeurilor și protejarea mediului în scopul prevenirii unor astfel de evenimente și menținerea unui mediu înconjurător sănătos pentru generațiile viitoare.

Articolul precedentGhiroda în Mișcare: Agenda Activităților Sportive din Această Săptămână
Articolul următorCălătorie Culinara la Gasztró Majális: Descoperă Arome Unice cu S.T.P.T

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.