Acasă Politic Cosmin Chira, Candidatul Comun PSD/PNL la Primăria Remetea Mare: “ Vreau să...

Cosmin Chira, Candidatul Comun PSD/PNL la Primăria Remetea Mare: “ Vreau să duc comuna înainte”

305
0

Cosmin Chira, candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Remetea Mare, aduce o viziune clară și unificatoare pentru viitorul comunei. Într-un gest de deschidere și cooperare, Chira evidențiază faptul că nu dorește să intre în conflicte cu actualul primar, Ilie Golubov.

Dimpotrivă, Chira își propune să promoveze colaborarea și coeziunea în comunitate, urmărind obiective care să aducă beneficii durabile pentru toți locuitorii comunei. El este hotărât să construiască un cadru de lucru în care divergențele politice să fie depășite în favoarea intereselor comune ale comunității.

Această abordare reflectă angajamentul lui Chira față de dezvoltarea echilibrată și sustenabilă a comunei Remetea Mare, în care fiecare locuitor să se simtă parte a procesului de luare a deciziilor și să beneficieze de progresele și îmbunătățirile aduse de administrația locală.

Prin promovarea unei atmosfere de colaborare și respect reciproc, Cosmin Chira își propune să conducă comuna către un viitor prosper și armonios, în care prioritățile comunității sunt tratate cu responsabilitate și transparență.

Această viziune a câștigat deja sprijinul unui număr semnificativ de locuitori din Remetea Mare, care văd în Cosmin Chira un lider capabil să conducă comuna către un viitor mai bun, bazat pe valori precum unitatea, solidaritatea și progresul comun.

Cosmin Chira a fost invitat la emisiunea Cer Variabil cu Stelu Iordache unde a vorbit despre progresul ce dorește să îl facă în comuna Remetea Mare.

https://www.youtube.com/live/wUW1YlRph8M?si=WrypXS2IkP2sToWj

Articolul precedentProgres în Infrastructura Culturală: Punct de Transformare Amplasat pentru Așezământul Cultural din Satul Moșnița Nouă
Articolul următorElevii din Deta Vor Avea Zilnic O Masă Caldă la Școală: Un Pas Importnat pentru Bunăstarea Lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.