Acasă Evenimente Călătorie Culinara la Gasztró Majális: Descoperă Arome Unice cu S.T.P.T

Călătorie Culinara la Gasztró Majális: Descoperă Arome Unice cu S.T.P.T

105
0

 

În data de 27 aprilie 2024, Otelec devine gazda unui eveniment gastronomic de excepție – Festivalul Gastronomic Internațional Gasztró Majális! Invităm pe toți iubitorii de gastronomie să se alăture Societății de Transport Public Timișoara (S.T.P.T.) pentru a trăi o experiență culinară de neuitat, plină de arome și tradiții locale.

Pentru a facilita accesul participanților la eveniment, S.T.P.T. pune la dispoziție o cursă specială de vaporetto, cu un număr limitat de 45 de locuri. Costul biletelor dus-întors este de 40 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii peste 7 ani. Vaporașul va pleca din stația Catedrala Mitropolitană spre Otelec la ora 08:30, iar întoarcerea spre Timișoara este programată din Portul Otelec la ora 17:00. Rezervările pentru locurile pe vaporetto se pot face până vineri, la numărul de telefon 0740 318 101.

Pentru a permite participanților să se bucure mai mult de atmosfera festivalului, S.T.P.T. oferă și o cursă specială de autobuz pentru retur, cu plecare din Otelec la ora 19:00. Îmbarcarea în autobuz se va face doar pe baza biletului achiziționat la plecarea din Timișoara, cu vaporașul.

Această inițiativă marchează un moment special în colaborarea cu alte promotori ai călătoriilor pe apă, inclusiv din Serbia, care vor veni pe Canalul Bega pentru a se alătura experiențelor culinare și culturale unice oferite de Gasztró Majális.

Nu rata ocazia de a te bucura de gusturi autentice și de a experimenta tradițiile locale într-un cadru spectaculos! Alătură-te S.T.P.T. și lasă-te purtat de aromele și peisajele incitante ale Festivalului Gastronomic Internațional Gasztró Majális din Otelec!

Articolul precedentIncident de Mediu în Beregsău Mare: Autoutilitară Aruncată și Incendiată, Consecințe Aspre pentru Autor
Articolul următorProgram Special la Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara în Perioada Sărbătorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.