Acasă Evenimente REȚINUȚI PENTRU FURT ȘI COMPLICITATE LA INFRACȚIUNEA DE FURT

REȚINUȚI PENTRU FURT ȘI COMPLICITATE LA INFRACȚIUNEA DE FURT

76
0

Polițiștii din Giroc, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de lângă Judecătoria Timișoara, au reținut pentru 24 de ore două femei și trei bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt și complicitate la infracțiunea de furt.

La data de 19 aprilie a acestui an, polițiștii au fost alertați de către administratorul unei societăți comerciale din Giroc cu privire la o presupusă discrepanță de aproximativ 30.000 de lei între produsele vândute și sumele încasate, observată în urma inventarului din martie 2024.

După desfășurarea unor investigații amănunțite, s-a constatat că două femei, în vârstă de 55 și 20 de ani, și doi bărbați, de 67 și 17 ani, toți angajați ai societății comerciale, împreună cu un bărbat de 19 ani fără nicio legătură oficială cu compania, ar fi efectuat înregistrări fictive la casele de marcat, înregistrând sume inferioare valorii reale a produselor vândute.

În urma probatoriului adunat, la data de 21 aprilie 2024, cei doi femei și cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de furt și complicitate la aceasta în formă continuată. Aceștia au fost transferați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cercetările în acest dosar au fost coordonate de procurorul de la Parchetul de lângă Judecătoria Timișoara.

Este important de menționat că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele investigate vor beneficia de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție, conform principiilor legale.

Articolul precedentFestivalul – Concurs LADA CU ZESTRE EDIȚIA A XVII-A: Celebrând Tradiția și Creativitatea la Giarmata
Articolul următorBucuria de Paște ne aduce împreună cu cei dragi! Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.