Acasă Evenimente Primăria comunei Parța mulțumește participanților la acțiunea de ecologizare în preajma Zilei...

Primăria comunei Parța mulțumește participanților la acțiunea de ecologizare în preajma Zilei Pământului

296
0

 

 

Primăria Comunei Parța a transmis un mesaj de recunoștință către toți cei care au participat la acțiunea de ecologizare desfășurată în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri (ADID) Timiș. Atât adulții, cât și copiii au dedicat două ore din timpul lor pentru a contribui la îmbunătățirea stării mediului înconjurător.

Evenimentul a avut loc într-o zi însorită, oferind participanților condiții ideale pentru a face o faptă bună pentru natură. Prin gesturile lor, aceștia au demonstrat importanța implicării personale în protejarea și conservarea mediului înconjurător.

În contextul sărbătoririi Zilei Pământului, care va avea loc pe 22 aprilie, Primăria comunei Parța încurajează comunitatea să fie responsabilă și să continue să-și aducă contribuția în protejarea planetei noastre. Astfel de acțiuni de ecologizare și conștientizare reprezintă pași importanți în direcția creării unei lumi mai curate și mai sănătoase pentru generațiile viitoare.

 

Articolul precedentAlfred Simonis lansează un apel la unitate pentru Timișoara și Timiș
Articolul următorCupa Banatului organizată în comuna Sânmihaiu Român a fost un prilej de bucurie pentru tinerii fotbaliști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.