Acasă Evenimente Alfred Simonis lansează un apel la unitate pentru Timișoara și Timiș

Alfred Simonis lansează un apel la unitate pentru Timișoara și Timiș

119
0

 

 

În declarațiile sale recente, Alfred Simonis a subliniat nevoia acută de coeziune și colaborare între Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș pentru a promova dezvoltarea și prosperitatea în regiune. În contextul unei perioade caracterizate de tensiuni și divergențe între cele două entități administrative, Simonis a pledat pentru o abordare unitară și orientată către obiective comune.

Simonis a evidențiat că certurile și scandalurile dintre conducerea Primăriei și cea a Consiliului Județean au avut consecințe negative asupra comunității, generând pierderi financiare și împiedicând realizarea unor investiții majore în infrastructură în Timișoara și Timiș. Pentru a remedia această situație și a recupera decalajele față de alte orașe și județe, Simonis a propus o abordare cooperativă și solidară.

La prezentarea programului de guvernare locală a lui Nicolae Robu, Simonis a asigurat că indiferent de evoluția relației dintre ei, se vor susține reciproc și vor colabora pentru a obține fonduri și investiții pentru Timișoara și Timiș. El a subliniat că singura șansă de progres este prin consolidarea eforturilor și mersul împreună la București pentru a atrage resurse financiare în regiune.

În acest context, Simonis a anunțat că PSD și PNL vor merge în echipă la alegerile din 9 iunie pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, iar din 10 iunie vor colabora pentru a promova interesele comune ale regiunii în capitală. Prin acest angajament, Simonis și echipa sa își propun să ofere totul pentru Timiș, promovând unitatea și cooperarea ca piloni esențiali pentru dezvoltarea durabilă și prosperitatea comunității.

Articolul precedentPolițiștii din Timiș, alături de comunitate la Oxigen Planting Festival
Articolul următorPrimăria comunei Parța mulțumește participanților la acțiunea de ecologizare în preajma Zilei Pământului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.