Acasă Evenimente Incendiu la o locuință din Cenad: Intervenția rapidă a pompierilor a limitat...

Incendiu la o locuință din Cenad: Intervenția rapidă a pompierilor a limitat pagubele

82
0

 

Astăzi, 20.04.2024, ora 14:00, Secția de pompieri din Sânnicolau Mare a fost alertată să intervină în localitatea Cenad, unde un incendiu a izbucnit la o locuință. Echipajele de intervenție au acționat prompt, reușind să limiteze extinderea flăcărilor și să prevină tragedia.

 

La fața locului, pompierii au găsit o situație deosebit de dificilă: flăcările mistuitoare amenințau să cuprindă întreaga locuință. Cu toate acestea, echipajele au acționat cu determinare, folosind o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu un echipaj SMURD. În plus, au fost solicitate și resursele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună, pentru a sprijini operațiunea de stingere a incendiului.

Incendiul a afectat în principal acoperișul locuinței, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. De asemenea, camera tehnică și o cămară au fost grav afectate, iar celelalte încăperi au fost inundate cu fum dens. În cadrul operațiunii de salvare, pompierii au reușit să extragă din locuință două butelii de gaz, evitând astfel o posibilă explozie.

Cu toate că pagubele materiale au fost semnificative, aspectul cel mai îmbucurător este că nu s-au înregistrat victime în urma acestui incident. Eforturile susținute ale pompierilor și intervenția rapidă au făcut posibilă salvarea vieților și limitarea daunelor.

În urma investigațiilor preliminare, pompierii au concluzionat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de efectul termic al curentului electric, generat de o clocitoare depozitată în camera tehnică. Acest incident subliniază importanța respectării normelor de siguranță în gospodării, pentru a preveni astfel de tragedii nefericite.

Articolul precedentSuccesul Remarcabil al Competiției de Karate de la Săcălaz: Ediția a Doua a Challenge Cup
Articolul următorCopiii de la CS NAUTIC TIMIȘOARA, Abandonați Din Nou de Administrația Locală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.