Acasă Social Intervenție de Urgență a Pompierilor la un Accident Rutier pe DJ 592

Intervenție de Urgență a Pompierilor la un Accident Rutier pe DJ 592

102
0

 

Vineri, 19 aprilie 2024, ora 16:52, Stația Buziaș a fost alertată și a intervenit prompt în urma producerii unui accident rutier pe DJ 592, în zona de după podul de la Albina. Pompierii au acționat rapid pentru asigurarea măsurilor de Protecție și Siguranță la Incendii (PSI) și pentru acordarea primului ajutor.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, precum și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) echipată cu asistent medical.

Conform informațiilor primite, accidentul a implicat două autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc, izbucnind astfel un incendiu la locul accidentului.

Toate cele patru persoane implicate în accident sunt evaluate medical la fața locului de către echipele de intervenție. Detaliile privind starea de sănătate a victimelor vor fi comunicate ulterior, odată ce intervenția va fi finalizată.

Articolul precedentCampanie de Distribuire Gratuită a Rolelor de Săci Galbeni pentru Reciclare în Localitățile Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni
Articolul următorPrimăria Măureni vă invită la un Concert Prepascal deosebit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.