Acasă Evenimente Campanie de Distribuire Gratuită a Rolelor de Săci Galbeni pentru Reciclare în...

Campanie de Distribuire Gratuită a Rolelor de Săci Galbeni pentru Reciclare în Localitățile Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni

111
0

 

 

Primăria Moșnița Nouă a demarat o importantă campanie de distribuire gratuită a rolelor de săci galbeni destinate colectării deșeurilor reciclabile, începând cu data de 08.04.2024. Această inițiativă vine în sprijinul eforturilor de protejare a mediului înconjurător și de promovare a comportamentului responsabil față de gestionarea deșeurilor.

Acțiunea se desfășoară conform următorului program:

– În localitatea Moșnița Nouă, punctul de distribuire se află la sediul Primăriei, unde locuitorii pot ridica personal sacii galbeni astăzi până la ora 17:00 și mâine, 20.04.2024, între orele 09:00 și 17:00.

– În localitatea Moșnița Veche, punctul de distribuire este situat la Căminul Cultural, iar ridicarea personală poate fi făcută în perioada 22.04.2024 – 02.05.2024, de luni până vineri, și în datele de 27.04.2024 și 01.05.2024, în intervalul orar 09:00 – 17:00.

– În localitatea Urseni, locuitorii pot ridica personal sacii galbeni de la punctul fix din cadrul Căminului Cultural până la data de 13.05.2024, între orele 09:00 și 17:00.

O rolă conține 50 de saci galbeni, suficienți pentru doi ani de colectare la o frecvență de o dată la două săptămâni. Aceștia sunt destinați colectării următoarelor categorii de deșeuri: hârtie, carton, ambalaje din plastic, doze de metal, conserve, tuburi de alimente, folie de metal, cutii de lapte, PET-uri, flacoane de șampon și detergent. Este important ca ambalajele să fie clătite, pliate, turtite și strivite înainte de introducerea lor în saci.

Prin această inițiativă, Primăria Moșnița Nouă își propune să stimuleze și să faciliteze reciclarea deșeurilor în comunitate, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unui stil de viață sustenabil.

Ne reamintim tuturor locuitorilor din Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni importanța participării active în această campanie și îi încurajăm să utilizeze sacii galbeni pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile, în beneficiul tuturor.

Articolul precedentAnunț Important: Circulația Vaporaselor întreruptă Temporar pentru Desfășurarea Concursului Memorialul Zeno Lache
Articolul următorIntervenție de Urgență a Pompierilor la un Accident Rutier pe DJ 592

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.