Acasă Politic Alin Nica președintele CJ TIMIȘ i-a retras atribuțiile vicepreședintelui CJ TIMIȘ CRISTIAN...

Alin Nica președintele CJ TIMIȘ i-a retras atribuțiile vicepreședintelui CJ TIMIȘ CRISTIAN MOȘ. VEZI REACȚIA LUI MOȘ

217
0

Cristian Moș, cunoscut ca vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a luat cuvântul pentru a clarifica și a comenta recentele evenimente care au pus în lumină o serie de schimbări politice și administrative în jurul persoanei sale.

Într-un comunicat transmis către presă, Moș a împărtășit că s-a confruntat cu o zi agitată, în care s-a trezit cu surpriza că atribuțiile sale de vicepreședinte au fost retrase, conform informațiilor apărute în presă. Cu toate acestea, el a subliniat că nu a primit nicio decizie oficială în acest sens, fie pe e-mail, fie în birou, până la momentul redactării comunicatului.

Moș a exprimat înțelegerea sa față de aparenta necesitate a actualului președinte al Consiliului Județean, Alin Nica, de a demonstra loialitate față de noul său aliat politic, Dominic Fritz. Cu toate acestea, el a subliniat că gestul de ridicare a atribuțiilor sale de vicepreședinte ar putea avea consecințe negative asupra proiectelor importante pentru județul Timiș, care au fost inițiate și susținute de el și echipa sa.

În plus, Moș a fost informat, de asemenea din presă, că i se cere să-și prezinte demisia din funcția de vicepreședinte. Într-o replică retorică, el a anunțat că va face acest lucru doar în momentul în care Alin Nica își va prezenta demisia din funcția de președinte, menționând că Nica nu mai are susținerea PNL și că apartenența sa actuală la Forța Dreptei este incertă.

Cu toate acestea, Moș a subliniat că este prezent și activ în Consiliul Județean Timiș în calitate de președinte al ADID și că nu a avut parte de schimbări în această funcție. El a dat ca exemplu un proiect concret de finanțare în valoare de 423.325,16 de lei, care va ajuta la echiparea a 47 de școli din Timiș și Municipiul Timișoara cu coșuri de gunoi pentru colectarea separată a deșeurilor.

În încheierea comunicatului său, Cristian Moș și-a exprimat regretul că situația politică actuală îl obligă pe Alin Nica să răspundă unor comenzi externe și să se implice în jocuri politice, în loc să se concentreze pe muncă și colaborare. El a remarcat că atât el, cât și Nica, sunt tineri și ar trebui să adopte un stil de politică mai modern și mai transparent, departe de jocurile politice tradiționale.

În lumina acestor evenimente, rămâne de văzut cum vor evolua relațiile politice în județul Timiș și care vor fi repercusiunile asupra administrării publice și a proiectelor în derulare. Cristian Moș pare decis să-și continue angajamentul pentru comunitate și să-și urmeze aspirațiile politice, indiferent de adversitățile pe care le întâmpină.

Articolul precedentO Zi Plină de Bucurie și Descoperiri: Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială Comuna Șag
Articolul următorGlorie și Spirit Competitiv: Concursul Interjudețean “Micul Campion”, Ediția a V-a, la Liceul Teoretic “David Voniga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.