Acasă Evenimente Dan Vatriș propune un paradis al relaxării în comuna Jebel

Dan Vatriș propune un paradis al relaxării în comuna Jebel

120
0

 

 

Dan Vatriș, lansează o inițiativă îndrăzneață pentru a aduce mai multă relaxare și bucurie în viața locuitorilor săi. Cu viziunea de a transforma comuna într-o destinație de vacanță și recreere, primarul Vatriș propune dezvoltarea unui parc mare de relaxare, un loc unde oamenii pot scăpa de agitația cotidiană și se pot conecta cu natura și cu sine înșiși.

Printre planurile pentru acest parc se numără și amenajarea unui lac artificial sau a unui curs de apă, oferind astfel posibilitatea practicării pescuitului sau a plimbărilor cu barca. De asemenea, vor fi create zone de joacă pentru copii, terenuri de sport și spații destinate activităților culturale și de divertisment în aer liber.

Primarul Vatriș înțelege că un astfel de parc nu ar aduce doar beneficii imediate pentru locuitorii comunei, ci ar putea atrage și turiști din zonele înconjurătoare, contribuind astfel la dezvoltarea economică a regiunii. Oferind un mediu relaxant și atrăgător, parcarea va deveni un punct de atracție pentru vizitatori, generând venituri suplimentare pentru comunitate prin turism și activități conexe.

Cu sprijinul și implicarea locuitorilor, visul lui Dan Vatriș de a construi un parc mare de relaxare în comuna Jebel poate deveni realitate.

Articolul precedentTimișoara își scoate campionii în stradă. Aparate de fitness în valoare de zeci de mii de euro au ajuns în stradă la Timișoara. Ignoranța pentru sportul local continuă.
Articolul următorComuna Ghiroda primește o gură de oxigen financiar prin PNRR: Investiții masive în infrastructura de apă și canalizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.