Acasă Evenimente (STPT) împărtășește povestea inspiratoare a Claudiei Mitroi

(STPT) împărtășește povestea inspiratoare a Claudiei Mitroi

889
0

 

Cu bucurie, Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) împărtășește povestea inspiratoare a Claudiei Mitroi, care devine imaginea societății în cadrul celei mai recente campanii de recrutare.

Claudia Mitroi strălucește în fiecare zi din cabina tramvaielor, aducând pasiune și dăruire în fiecare călătorie pe care o asigură în Timișoara. Desemnarea ei ca imagine a societății în campania de recrutare vine ca recunoaștere a devotamentului său pentru a asigura o călătorie sigură și confortabilă pentru toți pasagerii.

Cu toate că pasiunea sa pentru muncă și povestirile sale ar putea sugera o experiență îndelungată ca vatman, Claudia este parte din echipa STPT de doar 4 ani. Pandemia a fost momentul care i-a dat curajul de a urma cursurile de vatman, organizate de Școala de Formare Profesională a societății, descoperind astfel o nouă pasiune și împlinire în conducerea tramvaielor.

Sprijinită de soțul său, Florin Mitroi, vatman și pasionat cântăreț, Claudia și-a urmat visul de a conduce tramvaie. Mama a doi copii, Claudia împărtășește cu aceștia dragostea pentru artă și dedicarea pentru ceea ce fac. Fiu său, Adrian, student la Facultatea de Arte, este la fel de dedicat și ambițios ca și mama sa, iar fiica sa, Rahela, moștenește perseverența și îndârjirea mamei sale.

Întâlnirea cu Claudia în drumurile prin oraș este întotdeauna întâmpinată cu un zâmbet cald și o atenție deosebită față de nevoile pasagerilor. STPT apreciază dedicarea sa față de serviciu și față de comunitatea pe care o deservește și este mândră că a acceptat să fie imaginea societății în campania de recrutare.

 

Articolul precedentRETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 0 a județului Timiș
Articolul următorFestivalul “Lada cu Zestre” aduce spectacol de neratat la Giarmata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.