Acasă Sport Tânărul Fotbalist Alexandru Buțu, O Stea în Ascensiune în Fotbalul Românesc

Tânărul Fotbalist Alexandru Buțu, O Stea în Ascensiune în Fotbalul Românesc

172
0

 

 

În comuna Ghiroda, pasiunea pentru fotbal își găsește o nouă sursă de inspirație în persoana lui Alexandru Buțu, un tânăr talentat care își face simțită prezența în lumea fotbalului românesc la doar 15 ani. Primarul Ionuț Stănușoiu a avut bucuria să îl premieze pe acest junior de excepție pentru performanțele sale remarcabile.

Cu un debut spectaculos la vârsta de doar 14 ani și o lună în Liga 3, Alexandru Buțu a cucerit inimile suporterilor și a impresionat antrenorii prin talentul său promițător. Performanțele sale pe teren l-au propulsat în atenția naționalei U16, unde a confirmat potențialul său în cadrul mai multor acțiuni de selecție.

Deși este la început de drum, tânărul fotbalist a stabilit deja câteva recorduri remarcabile, inclusiv cel pentru cel mai tânăr debutant și marcator în Liga 3. Cu un total de cinci goluri marcate în al doilea său sezon în echipa de Liga 3, Alexandru Buțu demonstrează că este un jucător deosebit de talentat și hotărât să își facă simțită prezența în fotbalul românesc.

 

Articolul precedentGordan Patrik, Safta Alexandru și Bălănescu Robert Domină Podiumul la Finala Cupei României la Lupte pentru Juniori U20
Articolul următorIPJ Timiș câștigă aurul la Campionatul de Tenis de Masă al MAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.