Acasă Evenimente Iulia Mărginean aduce medalia de bronz pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național...

Iulia Mărginean aduce medalia de bronz pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de 10.000 de metri pentru tineret

158
0

 

Sportiva Iulia Mărginean, reprezentantă a Politehnicii Timișoara, a obținut o performanță remarcabilă la Campionatul Național de 10.000 de metri destinat tineretului. Evenimentul a avut loc la Târgu Jiu și a reunit atlete U23, precum și senioare.

În cadrul întrecerii, patru sportive de la CSU Politehnica Timișoara au concurat cu înverșunare, dar cea mai strălucitoare performanță a fost realizată de Iulia Mărginean. Tânăra atletă s-a clasat pe locul trei și a adus acasă medalia de bronz, demonstrând astfel talentul și dedicarea ei în competițiile de alergare de fond.

Alături de Iulia Mărginean, au concurat și alte trei sportive din echipa Politehnica Timișoara: Yasmina Tămășilă, Carla Ivanciov și Denisa Zaro. Eforturile lor au fost coordonate și îndrumate de antrenorul secției de atletism, Daniel Chirilă, care a contribuit la pregătirea lor și la obținerea performanțelor în cadrul competiției naționale.

Rezultatele obținute la acest campionat demonstrează calitatea și potențialul atletismului din cadrul Politehnicii Timișoara, consolidând astfel poziția clubului în peisajul sportiv național.

Felicitări echipei și tuturor sportivelor implicate pentru eforturile depuse și pentru rezultatele remarcabile obținute la această competiție de înalt nivel!

#PolitehnicaTimișoara #Atletism #Performanță #MedalieBronz

Articolul precedentFemeie în vârstă de 23 de ani reținută de polițiști în urma unui accident rutier
Articolul următorTimișoara pierde o emblemă a culturismului: Evacuarea lui Florin Teodorescu din Sala Olimpia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.