Acasă Sport Clubul K-ZE Karate triumfă la Cupa DACICUS 35: Primele medalii din 2024!

Clubul K-ZE Karate triumfă la Cupa DACICUS 35: Primele medalii din 2024!

138
0

 

Clubul K-ZE Karate își sărbătorește triumful la Cupa DACICUS 35 din Orăștie, unde a obținut rezultate impresionante la prima competiție a anului. Sub hastagurile #first #competition #first #results #first #joy, clubul și-a împărtășit bucuria și realizările pe rețelele de socializare.

Competiția a fost una intensă, cu participarea a 24 de cluburi și a peste 350 de sportivi din întreaga țară. Echipa K-ZE Karate a impresionat cu prezența a 24 de copii, care au adus acasă nu mai puțin de 23 de medalii: 8 de aur, 7 de argint și 8 de bronz.

Aceste rezultate de excepție au clasat echipa pe locul 3 din cele 24 de cluburi participante, demonstrând dedicarea și talentul sportivilor și antrenorilor implicați.

Clubul își exprimă recunoștința față de părinți pentru susținerea necondiționată și felicită organizatorii pentru desfășurarea unui eveniment impecabil.

Cu încredere și determinare, echipa K-ZE Karate își continuă drumul, corectând greșelile și concentrându-se asupra obiectivelor viitoare.

Cu un „oss” de la capăt, echipa promite să continue să lupte și să reprezinte cu mândrie Timișoara și pasiunea pentru karate.

#kzekaratetimisoara #timisoara #karate #vise #campioni #pasiune

Articolul precedentAccident rutier pe DN 59 în localitatea Șag: Tânăr în vârstă de 23 de ani sub influența alcoolului implicat în coliziune
Articolul următorS.T.P.T. – Weekend de primăvară pe Canalul Bega: O experiență de neuitat pe vaporașe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.