Acasă Evenimente Primarul Brian Filimon își propune să conducă comuna Măureni pentru al treilea...

Primarul Brian Filimon își propune să conducă comuna Măureni pentru al treilea mandat, sub umbrela PSD

115
0

 

 

Cu determinare și sprijin din partea Partidului Social Democrat, primarul Brian Filimon din comuna Măureni și-a anunțat candidatura pentru al treilea mandat consecutiv. Lansarea oficială a acestei candidaturi a avut loc într-un cadru solemn și festiv, la Căminul Cultural din Măureni, într-o zi memorabilă, sâmbătă, 13 aprilie.

Evenimentul a fost onorat de prezența distinsă a unor personalități marcante din sfera politică, printre care și ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de reprezentanți de seamă ai PSD, precum deputatul Silviu Hurduzeu și senatorul Adrian Torma.

Primarul Brian Filimon a transmis un mesaj de determinare și angajament față de locuitorii comunei Măureni, exprimându-și recunoștința față de sprijinul acordat în cei doi ani de mandat și subliniindu-și viziunea pentru dezvoltarea viitoare a comunității.

În discursul său, ministrul Sorin Grindeanu a subliniat importanța unei administrații locale eficiente și dedicate, exprimându-și încrederea în capacitatea primarului Brian Filimon de a continua și de a consolida progresul comunei Măureni.

Candidatura lui Brian Filimon pentru un nou mandat reprezintă o confirmare a încrederii și sprijinului acordat de către locuitorii comunei, precum și o recunoaștere a rezultatelor pozitive obținute în perioada precedentă.

În lumina acestui anunț, se conturează o campanie electorală interesantă și plină de promisiuni pentru viitorul comunei Măureni, iar alegerile locale se anunță a fi un moment crucial pentru direcționarea sa.

Articolul precedentPisica gestantă fără stăpân care a mers singură la o clinică veterinară și a adus pe lume patru pisicuțe
Articolul următorDavid Epure devine vicecampion național la Kempo K1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.