Acasă Social Noi locuri de parcare în Timișoara pe strada Cosminului

Noi locuri de parcare în Timișoara pe strada Cosminului

141
0

 

Timișorenii au acum la dispoziție o nouă opțiune pentru parcarea vehiculelor, odată cu deschiderea unei parcări moderne la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului. Primăria Municipiului Timișoara a transformat un teren dezafectat, care era ocupat de ruine în zona Girocului, într-o parcare cu 86 de locuri, începând din această seară.

Parcarea nou-creată se întinde pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați și este echipată cu dale înierbate permeabile, de beton, asigurând astfel o soluție durabilă și ecologică pentru gestionarea apei pluviale. Pentru a asigura siguranța și confortul utilizatorilor, parcarea este dotată cu un sistem de iluminat eficient și căi de acces din mixtură asfaltică.

În plus, în încercarea de a îmbunătăți calitatea mediului și de a oferi un spațiu plăcut pentru utilizatori, în perioada următoare, vor fi plantați 27 de arbori mari, inclusiv stejari, aceri, frasini și liquidambari, pentru a asigura umbră în zona de parcare. Pentru a permite desfășurarea operațiunilor de plantare, accesul în parcarea poate fi temporar restricționat.

Această inițiativă a autorităților locale demonstrează angajamentul lor față de îmbunătățirea infrastructurii urbane și creșterea calității vieții pentru locuitorii orașului. Transformarea unui teren dezafectat într-o parcare modernă și ecologică nu doar rezolvă o problemă de utilitate publică, ci și contribuie la estetica și sustenabilitatea urbană a Timișoarei.

Articolul precedentProgramul Rabla Local în Timișoara: Stimulente de Casare pentru Reducerea Poluării și Eliberarea Spațiilor Urbane
Articolul următorPisica gestantă fără stăpân care a mers singură la o clinică veterinară și a adus pe lume patru pisicuțe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.