Acasă Politic Raul Ambruș trece la PSD!

Raul Ambruș trece la PSD!

183
0

 

 

Într-o mișcare surprinzătoare, PSD Timișoara și-a extins rândurile cu peste 500 de noi membri, printre care se numără și consilierul local Raul Ambruș. Decizia acestuia de a se alătura echipei social-democrate marchează o schimbare semnificativă în peisajul politic local.

“PSD a fost mereu un partid deschis către oamenii performanți și către liderii din comunitate”, a declarat președintele interimar al Camerei Deputaților și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis. “Prin alianța cu PNL și prin venirea lui Raul Ambruș, cred că am reușit să realizăm un pol social-liberal în Timiș extrem de puternic, care poate oferi stabilitate în viitorii patru ani.”

De asemenea, Ambruș a subliniat importanța unei echipe puternice și a unei stabilități politice solide pentru implementarea proiectelor necesare pentru județul Timiș și Timișoara.

“Ne-am alăturat echipei PSD Timiș, deoarece aici am găsit un proiect ambițios care să ducă Timișoara și județul Timiș la un alt nivel”, a declarat Ambruș. “S-a demonstrat și în trecut că PSD știe să funcționeze extrem de eficient alături de o componentă liberală.”

Cu experiența acumulată în administrația locală și susținerea unei echipe puternice, Raul Ambruș și PSD Timișoara promit să aducă dezvoltare și modernizare în zonă.

Această alianță între PSD și PNL, sub conducerea lui Simonis și cu sprijinul lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, marchează o nouă direcție în politica locală și promite să aducă schimbări semnificative pentru Timișoara și județul Timiș.

Articolul precedentPrimarul Marius Graur aduce bucurie copiilor din Lovrin prin inaugurarea unor noi locuri de joacă în parc
Articolul următorAlexandru Beleiu Se Întoarce pe Pistă în Campionatul Național de Viteză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.