Acasă Evenimente Aquatim își desfășoară activitatea educativă în rândul elevilor din Timișoara

Aquatim își desfășoară activitatea educativă în rândul elevilor din Timișoara

139
0

 

Compania Aquatim a marcat două zile de educație ecologică, vineri, 5 aprilie și marți, 9 aprilie, prin intermediul mini-cursului interactiv Aquakids, desfășurat la Școala Gimnazială nr. 30 și la Liceul Transporturi Auto din Timișoara.

Elevii din clasele primare au fost implicați cu entuziasm în activități concepute pentru a-i sensibiliza cu privire la importanța resurselor de apă și la rolul vital pe care îl joacă acestea în viața cotidiană.

Sub deviza “Apa este viață!”, elevii au explorat tema apei într-un mod interactiv și educativ.

Un aspect important al cursului a fost conștientizarea impactului pozitiv pe care activitatea companiei Aquatim îl are în municipiul Timișoara și în județul Timiș în ceea ce privește gestionarea și furnizarea serviciilor de apă și canalizare.
De asemenea, elevii au fost încurajați să respecte mediul înconjurător și să înțeleagă că canalizarea nu este un coș de gunoi, un mesaj transmis prin intermediul mascotului cursului, Broscuța Bibi.Compania Aquatim le mulțumește tuturor elevilor care au participat la cursul Aquakids și cadrelor didactice implicate în organizarea acestor evenimente educaționale.

Prin astfel de inițiative, Aquatim demonstrează angajamentul său față de comunitate și preocuparea pentru educația ecologică a tinerei generații.

Articolul precedentSorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, anunță investiții masive în infrastructura de transport
Articolul următorPropunerile Iulius Town pentru un weekend reușit: Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini gigant, Food Truck Festival, International Tattoo Convention

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.