Acasă Social Alexandru Buțu, tânărul fotbalist de la Ghiroda, Strălucește în Meciurile Selecției Naționale...

Alexandru Buțu, tânărul fotbalist de la Ghiroda, Strălucește în Meciurile Selecției Naționale U16

227
0

 

Într-un efort de selecție intens desfășurat la Centrul Național de Fotbal Buftea, tânărul fotbalist Alexandru Buțu a reușit să atragă atenția în mod deosebit a selecționerului Nicolae Grigore și a întregului staff al naționalei U16 a României.

Acțiunea de selecție a avut loc în zilele recente, oferind o oportunitate valoroasă tinerilor talentați din fotbalul românesc să-și demonstreze abilitățile și potențialul în fața unei audiențe specializate.

În cadrul acestei sesiuni, Alexandru Buțu s-a remarcat prin evoluții impresionante, atrăgând atenția prin determinare și talent.

Două meciuri amicale au fost organizate, fiecare disputându-se într-un sistem de două reprize de câte 30 de minute, în care lotul a fost împărțit în două echipe distincte.

În confruntarea cu echipa Rapid U16, Alexandru Buțu a strălucit în mod special, contribuind semnificativ la victoria echipei sale prin marcarea golurilor care au asigurat succesul.

Atacantul nostru a demonstrat nu doar abilități fotbalistice remarcabile, ci și un spirit competitiv și determinare deosebită, calități esențiale pentru a evolua la niveluri superioare în lumea fotbalului.

Eforturile și performanțele sale nu au trecut neobservate, iar noi, comunitatea noastră fotbalistică, suntem mândri de realizările lui Alexandru Buțu.

Felicitări, Alex, pentru evoluțiile tale impresionante!

Articolul precedentSorin Ionescu își dă demisia din funcția de subprefect de Timiș!
Articolul următorPolițiștii Locali Intensifică Acțiunile Pentru Un Comerț Civilizat în Piețe și În Apropierea Lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.