Acasă Sport Politehnica U18, atinge semifinalele Cupei României la Tineret: O performanță istorică

Politehnica U18, atinge semifinalele Cupei României la Tineret: O performanță istorică

303
0

 

Echipa de fotbal Politehnica U18, formată din stafful tehnic Cristi Petcu , Ionuț Vucea, Vlad Bura și antrenorul cu Portarii Mădălin Smaranda, au reușit să facă istorie în cadrul Cupei României la Tineret, ajungând până în semifinalele competiției.

Această performanță remarcabilă marchează un moment deosebit în parcursul echipei și confirmă calitatea și potențialul jucătorilor sub îndrumarea antrenorului lor.

Cu un parcurs impresionant în competiție, echipa Politehnica U18 a reușit să depășească multiple obstacole și să înfrunte echipe puternice pentru a ajunge în faza semifinalelor.

Jucătorii au demonstrat un spirit de echipă exemplar și o determinare remarcabilă, care i-a propulsat în această etapă importantă a competiției.

Performanța de a ajunge în semifinalele Cupei României la Tineret nu doar că aduce mândrie și recunoaștere clubului Politehnica, ci și subliniază dedicarea și munca susținută a întregii echipe, atât a jucătorilor, cât și a staff-ului tehnic .

Această realizare marchează un moment deosebit în istoria clubului și este rezultatul eforturilor depuse de fiecare membru al echipei.

 

Articolul precedentPrimăria Comunei Giroc lansează o campanie de colectare a deșeurilor electrice
Articolul următorFlorin Teodorescu: O luptă pentru sănătate și drepturi în umbra afacerilor și a confruntărilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.