Acasă Evenimente Performanțe remarcabile pentru Sportivii de la CSU Poli Timișoara la Campionatul Național...

Performanțe remarcabile pentru Sportivii de la CSU Poli Timișoara la Campionatul Național de Pentatlon Modern

92
0

 

Sportivii de la CSU Poli Timișoara au demonstrat încă o dată superioritatea lor la Campionatul Național de Pentatlon Modern, desfășurat în zilele de 6 și 7 aprilie 2024, în capitala Bucureștiului.

Eduard Păuleț s-a impus ca și campion național în categoria masculină U19, iar Nicolae Tănăsescu a urcat pe treapta a treia a podiumului, aducând acasă medalia de bronz.

Performanțele lor remarcabile le-au asigurat amândurora dreptul de a reprezenta România la Campionatul European de Pentatlon Modern, programat să aibă loc la Barcelona, între 23 și 27 iulie 2024.

Acești doi sportivi talentați, alături de Erik Krausz, Cosmin Ardelean și Toader Bogdan, vor continua să își ducă numele și cel al Politehnicii Timișoara pe podiumuri internaționale.

Ei vor fi prezenți și la Campionatul European de Laser Run, ce va avea loc în perioada 2-7 iulie 2024, în frumoasa insulă Madeira, Portugalia.

Performanțele acestor sportivi reprezintă o sursă de mândrie pentru clubul CSU Poli Timișoara și pentru întreaga comunitate sportivă din orașul nostru.

Ei sunt dovada că pasiunea, talentul și dedicarea pot conduce la realizări extraordinare pe scenele sportive internaționale.#POLITE

Articolul precedentImportanța Validării Cardului de Transport în Comun
Articolul următorAmenajarea Malului Bega: Campanie electorală sau proiect?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.