Acasă Evenimente Timișorenii au plecat sâmbătă cu un cățel din Parcul Clăbucet

Timișorenii au plecat sâmbătă cu un cățel din Parcul Clăbucet

122
0

 

Cu zâmbete largi și inimi deschise, locuitorii din zona Vulturilor-Clăbucet au dat viață unei sâmbete pline de bucurie și comunitate în Parcul Clăbucet.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, a adus împreună oameni din toate colțurile orașului pentru a sărbători împreună și a crea noi legături de prietenie.

Parcul, recent reabilitat de municipalitate și extins pentru a oferi un spațiu generos de recreere, a devenit gazda unei serii de spectacole și ateliere captivante.

Melodiile și ritmurile dansului au însuflețit atmosfera, înviorând inimile tuturor celor prezenți.Un moment deosebit a fost rezervat și pentru cei mai blânzi locuitori ai orașului – cățelușii din adăpostul Danyflor.

Cinci dintre acești prieteni necuvântători au găsit astăzi căminul perfect alături de familii iubitoare, mulțumită implicării și generozității timișorenilor responsabili care au decis să ofere o șansă la o viață mai bună.

Adoptarea și sterilizarea sunt văzute drept metode esențiale pentru reducerea numărului de câini fără stăpân, iar Primăria Municipiului Timișoara oferă sprijin prin intermediul unei campanii de sterilizare gratuită a câinilor. Cei interesați se pot înscrie la numărul de telefon sau adresa de e-mail indicate.Evenimentul nu ar fi fost posibil fără eforturile voluntarilor de la Animal Care Team Timișoara, care au fost alături de noi în organizarea târgului de adopții și au contribuit la succesul acestei zile minunate.Cu toții am trăit clipe de neuitat și am creat amintiri frumoase în Parcul Clăbucet. Așteptăm cu nerăbdare continuarea seriei de evenimente din cartiere și suntem recunoscători pentru fiecare moment de solidaritate și bucurie pe care îl trăim împreună în comunitatea noastră.

Articolul precedentVerificarea Contorului: Obligatorie și Gratuită pentru Clienți
Articolul următorPrins în Flagrant: Bărbatul care a Sustras un Transpalet de la Târgul de Paște din Piața Libertății

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.