Acasă Evenimente Ziua de Sâmbătă în Parcul Clăbucet: Bucurie, Prietenie și Adopții de Cățeluși

Ziua de Sâmbătă în Parcul Clăbucet: Bucurie, Prietenie și Adopții de Cățeluși

100
0

 

Parcul Clăbucet din Timișoara a fost gazda unei zile de sărbătoare și bucurie pentru întreaga comunitate într-o sâmbătă plină de evenimente memorabile.

Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului Timișoara au fost artizanii unei noi povești din vecini, deschizând un capitol important în viața comunității din zona Vulturilor-Clăbucet.

Locuitorii din această zonă s-au adunat în zona parcării recent reabilitate de municipalitate, alături de parcul extins și canisita generoasă, pentru a sărbători și pentru a-și crea amintiri frumoase într-un spațiu comun, civilizat și prietenos. Spectacolele, atelierele și activitățile desfășurate sub semnul muzicii și al dansului au încântat întreaga comunitate, întărind legăturile dintre vecini și creând un mediu propice pentru relaxare și socializare.

Pe lângă atmosfera de sărbătoare, s-a simțit și dragostea pentru animale, în special pentru cei patrupezi.

Cinci cățeluși din adăpostul Danyflor au primit cel mai frumos cadou – o familie adevărată.

Oameni cu suflet mare au ales să își deschidă inimile și casele pentru aceste suflete nevinovate, oferindu-le șansa la o viață fericită alături de oameni iubitori.

Primăria Municipiului Timișoara și-a exprimat recunoștința față de timișorenii responsabili care au ales să adopte un cățel din adăpost, subliniind importanța adopției și sterilizării în eforturile de a reduce numărul câinilor fără stăpân.

În același timp, au subliniat și campania de sterilizare gratuită a câinilor derulată de Primărie, îndemnându-i pe cetățeni să se implice și să se înscrie pentru a contribui la această cauză nobilă.

Voluntarii de la Animal Care Team Timișoara au jucat un rol esențial în organizarea târgului de adopții, demonstrând încă o dată importanța colaborării între autorități și organizații neguvernamentale pentru binele comunității și al animalelor.

Această zi plină de evenimente în Parcul Clăbucet a fost o dovadă a puterii comunității de a se uni în scopul promovării bunăstării și fericirii tuturor membrilor săi, indiferent dacă au două sau patru picioare.#BucurieComunitară #AdopțiiDeAnimale #ResponsabilitateCivică

Articolul precedentȘcoala Gimnazială nr. 13 din Timișoara se pregătește să își întâmpine elevii într-o nouă clădire modernă
Articolul următorCălin Dobra – Candidatul PSD pentru Primăria Lugojului: O Continuitate în Experiență și Rezultate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.