Acasă Evenimente Școala Gimnazială nr. 13 din Timișoara se pregătește să își întâmpine elevii...

Școala Gimnazială nr. 13 din Timișoara se pregătește să își întâmpine elevii într-o nouă clădire modernă

126
0

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 13 din Timișoara au parte de vești excelente, deoarece noua clădire a școlii, construită de la zero de către Primăria Timișoara, este aproape de finalizare.

Lucrările se desfășoară intens, iar în curând, elevii și cadrele didactice vor putea profita de facilitățile moderne pe care le oferă noul spațiu educațional.

Printre beneficiile noii clădiri se numără 7 săli de clasă moderne, o sală de sport complet nouă și dotări de ultimă generație, cum ar fi table inteligente, table magnetice, mobilier nou și videoproiectoare.

Aceste facilități vor crea un mediu propice pentru învățare și dezvoltare, oferind elevilor posibilitatea de a-și explora potențialul și de a-și atinge obiectivele educaționale.

Investiția în această nouă clădire a fost gândită pentru a răspunde cerințelor tot mai mari ale numărului crescut de elevi înscriși la Școala Gimnazială nr. 13 și este parte a strategiei administrației locale de a asigura condiții moderne de studiu pentru toți copiii din Timișoara, indiferent de cartierul din care provin.

Valoarea totală a investiției se ridică la 3.908.730 milioane de lei (TVA inclus), fonduri europene nerambursabile, reflectând angajamentul autorităților locale în promovarea educației de calitate și investirea în viitorul tinerilor.

Astfel, noua clădire a Școlii Gimnaziale nr. 13 din Timișoara este o dovadă clară a determinării și dedicării autorităților locale în a oferi elevilor condiții optime pentru învățare și dezvoltare, subliniind importanța investiției în educație pentru viitorul orașului și al comunității sale.#EducațieDeCalitate #InvestimInViitor

Articolul precedentSorin Grindeanu susține candidatura lui Călin Dobra pentru Primăria Municipiului Lugoj
Articolul următorZiua de Sâmbătă în Parcul Clăbucet: Bucurie, Prietenie și Adopții de Cățeluși

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.