Acasă Politic Călin Dobra – Candidatul PSD pentru Primăria Lugojului: O Continuitate în Experiență...

Călin Dobra – Candidatul PSD pentru Primăria Lugojului: O Continuitate în Experiență și Rezultate

90
0

 

 

 

 

 

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a făcut anunțul așteptat cu privire la candidatura Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Lugoj: Călin Dobra.

Cu o relație de peste 20 de ani și o colaborare îndelungată, Simonis a subliniat experiența și meritul lui Dobra în activitatea administrativă și politică, fapt ce îl recomandă pentru a conduce destinele orașului Lugoj.

Dobra și Simonis au lucrat împreună și au colaborat pe numeroase proiecte de-a lungul anilor, obținând rezultate palpabile.

Experiența vastă în administrație și politică a lui Dobra, acumulată în funcții precum subprefect, vicepreședinte și președinte al Consiliului Județean Timiș, este văzută ca o garanție pentru viitorul orașului Lugoj.

Prin muncă și competență, Dobra și-a câștigat fiecare poziție în care a activat, iar acum este pregătit să preia timona orașului Lugoj pentru a-l readuce la gloria sa de odinioară.

Promisiunea unei colaborări continue între Simonis și Dobra în următorii ani subliniază determinarea lor de a lucra împreună pentru binele comunității și pentru revitalizarea Lugojului.

Astfel, candidatura lui Călin Dobra reprezintă o continuare a unei relații de succes și promite să ofere orașului Lugoj un lider puternic, experimentat și dedicat, gata să aducă schimbarea și să reconstruiască orașul în beneficiul tuturor locuitorilor săi.#CălinDobra #PrimăriaLugojului #ExperiențăȘiRezultate

Articolul precedentZiua de Sâmbătă în Parcul Clăbucet: Bucurie, Prietenie și Adopții de Cățeluși
Articolul următorRevitalizare la Fabrica de Armament din Reșița: Reluarea Activității după Decenii de Pauză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.